CONSOLIDARI

CONSOLIDARI

Betonul este un material compus, proprietăţile sale depinzând atât de componentele sale cât şi de alţi factori tehnologici. Motivul pentru care este atât de des utilizat rezidă în abilitatea sa de a fi modelat sau turnat în aproape orice formă cât şi efectul său anticoroziv asupra oţelului folosit pentru armătură, care, la rândul său, extinde aria de aplicabilitate a betonului ca material de construcţii. Efectul anticoroziv asupra oţelului folosit pentru armătură se bazează pe alcalinitatea ridicată a betonului (pH 12-13,5).

Diferitele fenomene meteo (de pildă ploaie, îngheţ sau substanţe chimice/ gaze din aer), în combinaţie cu o calitate proastă a betonului şi cu defecte structurale, în timp, pot cauza avarii grave structurii de beton. Cu toate acestea, avariile pot fi reparate cu succes.

Compania BorealisGroup foloseste produse si sisteme de cea mai bună calitate, al căror scop este să protejeze şi să repare structuri de beton şi beton armat. Datorită experientei si a produselor speciale folosite, compania noastra garanteaza rezultate rapide şi fiabile - chiar dacă structura este foarte avariată. De asemenea, sistemele folosite de specialistIi nostrii asigura prelungirea duratei de viaţă a structurilor.

Cauzele principale ale degradării betonului:

Coroziunea fizica a betonului.

Coroziunea chimica a betonului.

Procesul de degradare al betonului.

Toate structurile de beton necesită verificări şi lucrări de întreţinere sistematice. Când se observă semne de deteriorare a betonului, după diagnosticarea problemei, trebuie luate toate măsurile necesare remedierii sale. Pe baza unui diagnostic se pot localiza zonele unde au loc cele mai accelerate procese de carbonatare şi se poate realiza o evaluare detaliată a situaţiei betonului şi a nivelului de neutralizare.

BorealisGroup executa lucrari de consolidare si reparatii structurale pentru:

Poduri, viaducte si tuneluri

Stabilizari de maluri

Silozuri de cereale

Parcari si cladiri vechi

Bazine si rezervoare subternare si supraterane

Piscine

Totodată acest tip de curăţare este unul preferat şi pentru îndepărtarea graffiti-ului şi restaurarea monumentelor. Hidrosablarea garantează îndepărtarea vopselelor de pe orice fel de suprafaţă, dar oferă în acelaşi timp şi garanţia unei suprafeţe intacte. Apa acţionează delicat şi nu distruge suprafeţele, făcând din această metodă preferata restauratorilor.

Hidrosablarea mai poate fi utilizată şi la o mare varietate de suprafeţe din oţel:
1. La sisteme de vopsire, care sunt erodate sau colorate.
2. Grunduri cu leziuni mecanice şi rugină.
3. Vopsele aproape intacte.
4. Sisteme de vopsire aplicate pe oţel la standard militar.
5. Sisteme multistrat cu exfoliere.
6. Vopsele aplicate pe suprafaţa sablată.

BorealisGroup executa lucrari de hidrosablare pentru:

Poduri, viaducte si tuneluri

Pardoseli comerciale si industriale

Silozuri de cereale

Parcari si cladiri vechi

Bazine si rezervoare subternare si supraterane

Structuri din beton si/sau otel

Piscine

Borealis Group - Construim azi viitorul de maine

Construim azi viitorul de maine

BorealisGroup a fost fondată pe baza valorilor fundamentale ale muncii în echipă, integrității și angajamentului. Astăzi, acoperirea companiei este nationala, iar oamenii noștri susțin viziunea fondatorului său, accea de a oferi servicii valoroase clienților.