HIDROIZOLATII

HIDROIZOLATII

Daca va intrebati cum poate trece apa prin beton, raspunsul este simplu: betonul contine intre 12 si 20 % aer iar atunci cand se intareste, acest aer, formeaza pori care, prin interconectarea lor, creeaza asa-numitele capilare care permit apei sau vaporilor de apa sa patrunda in interiorul betonului. Cu timpul, porii se deschid si mai mult iar cantitatea de apa care va putea trece prin ei va fi mai mare.


Betonul este un material compus, proprietăţile sale depinzând atât de componentele sale cât şi de alţi factori tehnologici. Motivul pentru care este atât de des utilizat rezidă în abilitatea sa de a fi modelat sau turnat în aproape orice formă cât şi efectul său anticoroziv asupra oţelului folosit pentru armătură, care, la rândul său, extinde aria de aplicabilitate a betonului ca material de construcţii. Efectul anticoroziv asupra oţelului folosit pentru armătură se bazează pe alcalinitatea ridicată a betonului (pH 12-13,5).

BorealisGroup executa lucrari de hidroizolatii pentru:

Poduri, viaducte si tuneluri

Spatii comerciale si industriale

Silozuri de cereale

Parcari si cladiri vechi

Bazine si rezervoare subternare si supraterane

Structuri din beton si/sau otel

Piscine si terase tranzitabile sau netranzitabile.

Borealis Group - Construim azi viitorul de maine

Construim azi viitorul de maine

BorealisGroup a fost fondată pe baza valorilor fundamentale ale muncii în echipă, integrității și angajamentului. Astăzi, acoperirea companiei este nationala, iar oamenii noștri susțin viziunea fondatorului său, accea de a oferi servicii valoroase clienților.