INJECTARI

INJECTARI

Fisurile aparute in elementele structurale din beton armat reprezinta un motiv serios de ingrijorare, cand acestea depasesc anumite deschideri.

Ele au rareori o cauza unica, ele survin  sub actiunea conjugata a mai multor factorii, cum ar fi: proiectare necorespunzatoare, beton de calitate necorespunzatoare,  incarcari si decofrari premature ale elementelor structurale, socuri si vibratii etc.

Aceste fisuri pot fi sigilate (sudate) de catre firma noastra prin injectare sub presiune a rasinilor epoxidice de inalta rezistenta si cu aderenta mare, care, pe langa rolul de sudura, confera si protectie anticoroziva armaturii.

Prin sigilarea fisurilor uscate sau sub presiunea apei, cu rasina epoxidica  sau poliuretanica, putem sa asiguram transmiterea uniforma a eforturilor de compresiune, precum si de forta taietoare, prin elementul structural injectat.

Injectarea fisurilor uscate sau umede se realizeaza cu ajutorul packerelor care pot fi forate sau aplicate pe suprafata fisurii, prin care se realizeaza propriu-zis injectarea,  utilizand pompe speciale pentru acest tip de aplicatie.

Borealis Group - Construim azi viitorul de maine

Construim azi viitorul de maine

BorealisGroup a fost fondată pe baza valorilor fundamentale ale muncii în echipă, integrității și angajamentului. Astăzi, acoperirea companiei este nationala, iar oamenii noștri susțin viziunea fondatorului său, accea de a oferi servicii valoroase clienților.