DETECTIE SI EXPERTIZA ACOPERIS

DETECTIE SI EXPERTIZA ACOPERIS

LEAK DETECTION este primul serviciu specializat pe detectie si expertiza tehnica a integritatii acoperisului, folosind ultimele tehnologii existente in materie de testare NEdistructiva a acoperisurilor plate, care detecteaza umiditatea si fisurile in stratul hidroizolant, incorporand mai multe tehnici NEinvazive:

  CARTOGRAFIEREA UMIDITATII

  DETECTIA FISURILOR

  SMOKE DETECTION

1. CARTOGRAFIEREA UMIDITATII:

CARTOGRAFIEREA UMIDITATII

Mapping Scanner este un detector de umiditate multi-mod, neinvaziv, cu impedanță, conceput pentru evaluarea instantanee, precisă și nedistructivă a condițiilor de umiditate și a urmăririi scurgerilor în sistemele hidroizolante din acoperișul cladirilor.

Cum functioneaza:

Mapping Scanner detectează și evaluează condițiile de umiditate si exfiltratii din sistemele de acoperiș (membrane PVC sau TPO, membrane bituminoase, membrane poliuretanice, etc.), prin măsurarea nedistructivă a impedanței electrice. Un semnal electronic de joasă frecvență este transmis în materialul testat prin intermediul electrozilor de la baza echipamentului. Puterea acestui semnal variază proporțional cu cantitatea de umiditate din materialul testat. Mapping Scanner determină puterea curentului și îl convertește într-o valoare comparativă a conținutului de umiditate, afișându-l pe un cadran analogic clar și mare.


2. DETECTIA FISURILOR:

DETECTIA FISURILOR

Electric DRY Test, adesea denumit „testul uscat”, este o  metodă de detectie electronică a scurgerilor si exfiltratiilor din acoperiș, fiind ideală pentru utilizarea pe orice acoperiș plat sau cu înclinație joasă pentru a identifica breșele din sistemele cu membrană expusă, permițând un program de testare mai rapid, identificând imperfecțiunile, cum ar fi găurile și fisurile.  Acest test poate fi efectuat numai în condiții uscate.

Cum functioneaza:

Detectorul furnizează, printr-o perie fosfor-bronz, o tensiune de ieșire DC stabilizată pe membrana impermeabilă neconductivă ce urmeaza a fi testată. Detectia breșelor se face printr-un ton sonor și o scânteie vizuală din electrodul de căutare (perie). Sursa de energie este una mobila, si are capacitatea de a genera diferente de potential electric prin intermediul echipamentului metalic, in forma de T, incarcat electric.


3. SMOKE DETECTION:

SMOKE DETECTION

Smoke Generator este un aparat de fum, portabil, care permite detectia cu usurinta a  fisurilor in stratul hidroizolant a acoperisurilor NEtranzitabile, balastate sau nu, acoperite cu membrana PVC sau TPO, membrane bituminoase sau membrane EPDM.

Cum functioneaza:

Tehnologia avansata a acestui generator de fum, combinata cu lichidul special, asigura un fum gros, constant si uscat. Ventilatorul puternic sulfa rapid fumul pe sub stratul hidroizolant, fumul fiind evacuat prin fisuri sau strapungeri ale stratului hidroizolant.   

Smoke Detection este singura metoda NEdistructiva pentru testarea acoperisurilor balastate!


PROGRAME DE INTRETINERE A ACOPERISULUI

Nimic nu durează pentru totdeauna și chiar și acoperișul dvs. este supus uzurii și deteriorării constante, iar durata de viață a acestuia, în comparație cu durata de viață a structurii care îl susține, este scurtă. Atunci putem sa afirmam că un program cuprinzător de întreținere al acoperișului este o parte esențială pentru prelungirea duratei de viață utilă a acoperișului dumneavoastră.

Programele noastre de întreținere ale acoperișului pot fi adaptate pentru a se potrivi clientului și, ca atare, pot consta din mai multe servicii diferite, incluzând:

Formular cerere oferta

Date de contact

Sunt de acord cu politica de confidențialitate a acestui site web

Borealis Group - Construim azi viitorul de maine

Construim azi viitorul de maine

BorealisGroup a fost fondată pe baza valorilor fundamentale ale muncii în echipă, integrității și angajamentului. Astăzi, acoperirea companiei este nationala, iar oamenii noștri susțin viziunea fondatorului său, accea de a oferi servicii valoroase clienților.